Sosire* 
Plecare* 
 
 
 

RECOMMENDED BY
Booking.com
Facebook - Hotel Cherica ****
HOTEL CHERICA PARTNERS
CafeCafe
CafeCafe
NEWS

THE CERTIFICATE OF EXCELLENCE 2014 was awarded to Hotel Chérica, recognising the Top-Performing Businesses on TripAdvisor 75% of surveyed travellers say they're more likely to use a business with a visible TripAdvisor endorsement*.

,,At TripAdvisor, we understand the power of traveller reviews - and today we're proud to recognise Hotel Chérica for the exceptional feedback you've earned from travellers over the past year” *Source: TripAdvisor Member Survey, October 2012

Hi-speed internet is now available in each room of Chérica Hotel.

Each Hotel Cherica Rooms was fitted with Smart Card Proximity / Mifare Lock Solution - allowing comprehensive access control and accommodation system management which will be very useful and easy to use for the Guests !

Traveler's Choice 2014

Hotel Cherica was included by the prestigious tripadvisor.com in the
"Top 25 Hotels for Service in Romania"

We are proud and honored to be awarded for the fifth time in a row with the "Certificate of Excellence" !

We express our gratitude to all our guests and friends for their kind support !

 

Despre Hotel Cherica » Hotel Cherica ****


Hotel Chérica este alegerea preferată atât a oamenilor de afaceri care călătoresc în Constanţa cât şi a oamenilor de stat, a diplomaţilor, a artiştilor, sau a profesioniştilor din mass-media care adoră şederea în hotelul nostru, fie că este vorba despre o călătorie de afaceri, o întâlnire de lucru în echipă, sau de o minivacanţă de sfârşit de săptămână.

In hotelul Chérica veţi gasi senzaţia şi parfumul vieţii de odinioară, atmosfera şi bunul gust ale anilor '30, îmbinate cu o eleganţă modernă şi ascetică, totul pe fondul unor dotări de excepţie care întregesc şi fac de neuitat momentele petrecute în hotelul nostru.

În spatele unei distinse faţade istorice, situată în inima turistică şi comercială a Constanţei şi la doar 70 metri de malul Mării Negre (Plaja Modern), această clădire veche de peste 116 ani a fost transformată în perioada 2004-2008 în agreabilul şi distinsul concept Hotel Chérica.

Aflat la intersecţia a două importante artere ale oraşului Constanţa, strada Ştefan cel Mare (principala stradă comercială a oraşului) şi strada Mircea cel Batrân (prima stradă paralelă cu malul Mării Negre), Hotel Chérica se întinde pe două etaje complet reconstruite în interiorul unui imobil istoric compus din 18 DeLuxe Suites & DeLuxe Mini-Suites spaţioase, cu anticameră şi dormitor, cu living şi cameră de întâlniri sau birou, cu băi spaţioase cu cadă, dotări şi finisaje de o eleganţă aparte.

Suitele noastre au suprafeţe de până la 47 mp fiecare, 9 dintre acestea având vedere parţială la mare, după cum urmeaza :
10 DeLuxe Suite,
6 DeLuxe Mini-Suite
2 DeLuxe Twin (cu câte două paturi de o persoană)

În elegantul şi distinsul Hotel Chérica, seviciile oferite sunt personalízate, adaptate nevoilor oaspeţilor nostril. Cu toţii găsesc aici liniştea şi confortul care îi fac să se simtă cu adevarat oaspeţi şi nu clienţi ai unui hotel.
Ambianţa şi atmosfera Hotelului Chérica sunt unice, mai ales pentru că aici, serviciile sunt oferite cu plăcere, dăruire şi competenţă. La Hotelul Chérica veţi descoperi un număr mare de servicii de 4 stele incluse în tarífele de cazare, cum ar fi : parcare pentru oaspeţii noştri, internet prin cablu şi/sau WI-FI în fiecare cameră, mic dejun variat şi pentru toate gusturile, mic dejun englezesc, de tip gourmet, sau continental, pregătit pe loc "á là carte”, minibar parţial gratuit în fiecare cameră, posibilitatea de preparare a băuturilor calde în fiecare cameră, large LCD TV, telefon cu acces direct exterior, seif de mărimea unui laptop, halate de baie, papuci de unică folosinţă, cântar şi multe alte dotări şi servicii special şi atent concepute pentru toate categoriile de oaspeţi care ne onorează cu prezenţa.

Vă aşteptăm să deveniţi oaspeţii noștri și vă vom răsfăța cu servicii și facilități cum nu mai găsiți în niciun alt hotel. Dacă sunteți un cuplu tânar, sau o familie cu copii și vom avea plăcerea să ne treceţi pragul, vă vom oferi o sedere care se va transforma într-o amintire frumoasă şi de neuitat.
 
Tradiția anilor '30 se împleteşte astfel în mod fericit cu viața boemă şi atmosfera unică pe care protipendata Bucureștiului o trăia la malul mării - loc plin de magie, romantism și bun gust - alături de cei dragi.

În acele timpuri, trenurile elegante soseau la Constanța iar stăzile cochete cu clădiri superbe, ale bătrânului Tomis, faleza romantică, cazinoul, restaurantele și cafenelele, răsunau a canțonete ori muzică de vals.

Toată această lume de vis, se retrăgea seara târziu în hotelurile elegante și pline de confort din zona centrală, printre care și Hotel Călugărul (Hotelul Chérica de astăzi).


Oferta speciala cu tarife pentru companii
Oferta speciala cu tarife pentru companii

Distractie in Constanta
Distractie in Constanta

Calatorii de afaceri la malul marii
Calatorii de afaceri la malul marii

Conditii speciale membrii AMEX
Conditii speciale membrii AMEX