Slider

Suitele noastre


PREMIUM SUITE

Suitele Premium au o suprafata de 47 mp si sunt formate din anticamera, zona de living si dormitor unde va veti bucura de confortul oferit de un pat Queen Size.

JUNIOR SUITE

Elegante si foarte spatioase, avand o suprafata de
37 mp, Suitele Junior sunt formate din dormitor, partea de living si vestibul si va confera o experienta de cazare desavarsita.

FAMILY SUITE

Cu o suprafata de 47 mp, decoruri elegante si facilitati dedicate intregii familii, Suitele Family va asigura o experienta confortabila alaturi de toti cei dragi.

TWIN SUITE

Suitele Twin se numara printre spatiile de cazare premium ale hotelului Chérica. Au o suprafata de
47 mp si sunt formate din anticamera, partea de living si dormitor.

Despre Chérica

Gazduit de una dintre bijuteriile arhitecturale ale orasului Constanta, Hotel Chérica este singurul hotel de la malul Marii Negre care funcționeaza intr-o cladire construita inainte de 1900, iar acest lucru ii ofera un farmec special.

Situat in centrul turistic si comercial al orasului Conastnta, la mai putin de 70 de metri de mare, Hotel Chérica va ofera avantajul unei locatii excelente in care facilitatile moderne se impletesc armonios cu mostenirea istorica.

Hotelul dispune de 18 suite foarte spatioase, formate din anticamera sau vestibule, dormitor, zona living si baie spatioasa. Confortul este omniprezent in fiecare dintre suitele hotelului, iar facilitatile moderne sunt in deplina armonie cu decorul ascet, menit sa ofere o nota distinsa de eleganta si intimitate.

Pentru a va putea bucura de o sedere confortabila in Constanta, serviciile hotelului Chérica sunt personalizate si adaptate nevoilor fiecarui oaspete.

ty